Home / Artikelen  / Almost there

Almost there

banner

Allereerst wil ik iedereen een heel gezond en gelukkig nieuwjaar toe wensen, vol met mooie nieuwe recepten, zware competities, toffe nieuwe bars, veel tastings en uiteraard veel internationale trips.

Op Sensez zal ik jullie maandelijks op de hoogte houden van alle barshows, events, bars, competities en reizen die wij maken tijdens het filmen van onze afleveringen van Sipped TV.

Over reizen gesproken, terwijl ik dit schrijf zit ik in terminal 1 op Schiphol onderweg naar Riga, Letland waar ik als ambassadeur van de W.F.A. (World Flair Association) een van oost Europa’s grootste Flair competities zal jureren, uiteraard zullen we jullie over alle wedstrijden die wij bezoeken op de hoogte houden op Sensez, of ga voor meer informatie naar onze Facebook fanpage.

Sipped TV is sinds 1 januari officieel gelanceerd en na onze sneek preview op de Venuez Jospitality and Style awards is episode 1 bijna een feit… Ons nieuwe team van reporters staat klaar om in de wereld van professioneel bartenden te duiken waaronder Andrew Nicholls die alles op het gebied van mixology op zich zal nemen en Kasia Vermaire onze eigen first lady of tea hebben beiden net de eerste opnames achter de rug.

Ik kan alvast verklappen dat we in onze eerste aflevering een exclusief interview hebben met de allergrootste uit de flair wereld ooit namelijk; Christian Delpech. Met Andrew Nicholls gaan we aan de Mai Tai’s in Vesper bar, neem ik jullie mee naar bucharest voor de 9th annual flair crash die plaats vond in het JW Marriott en hebben we de perfecte espresso voor jullie in petto.

Genoeg kijkplezier voor aflevering 1 en hou Sensez in de gaten voor meer info over sipped.tv en mocht je een tip hebben voor wedstrijden of andere onderwerpen die wij op onze website behandelen mail ons op info@sipped.tv

Cheers Mike