Home / Artikelen  / ABND voor Campari in Nederland

ABND voor Campari in Nederland

franklin
banner

A Brand New Day Drinks Company BV heeft op 9 december met trots aangekondigd de nieuwe distributeur te worden voor Campari, Aperol, Crodino, Frangelico en Glen Grant op de Nederlandse markt. Per 1 april 2012 zal het Bredase bedrijf de lokale marketing en sales activiteiten gaan verzorgen voor deze vijf merken, die allemaal eigendom zijn van Gruppo Campari.

“We zijn ontzettend trots dat Gruppo Campari heeft gekozen voor A Brand New Day” aldus Carlo van Overveld, eigenaar van A Brand New Day. “We zijn zeer enthousiast om te gaan werken met deze prachtige merken. Met de toevoeging van de merken van Gruppo Campari biedt A Brand New Day nu een volledig drankenpakket aan, voor zowel de horeca als voor slijters in Nederland”

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!