Home / Events  / Tess Posthumus winnares Disaronno The Mixing Star 2013

Tess Posthumus winnares Disaronno The Mixing Star 2013

tess-posthumus
banner

Op donderdag 4 Juli 2013 vond in de Harbour Club Amsterdam de derde editie van de internationale cocktailcompetitie Disaronno The Mixing Star 2013 plaats. Tijdens deze competitie werden 18 internationale bartenders uitgedaagd om tegen elkaar te strijden om de titel: The Mixing Star 2013.

Jaws

Geinspireerd door de film Jaws, de bekende Amerikaanse thriller geregisseerd door Steven Spielberg heeft Tess Posthumus met haar Killer Cocktail de jury weten te overtuigen. Hiermee liet ze Alessandro Avilla met zijn Au Revoir Shoshanna achter op de tweede plek en Hector De La Rosa met zijn ijzersterke optreden en zijn cocktail Moonwalker op de derde plek. De jury bestond uit Ingmar Voerman (Beverage journalist Venuez), Stefano Battioni (General Manager bij Illva Saronno) en mixologist Dom Costa. Er werd tijdens de wedstrijd beoordeeld op techniek, smaak, balans, creativiteit, performance, naam, originaliteit, final look, kennis en vooral niet te vergeten: fun.

Naast de titel The Mixing Star 2013 laat Disaronno, de iconische stijlvolle Italiaanse likeur Tess Posthumus naar Venetie vliegen voor de 70ste filmfestival. Daar krijgt ze de unieke kans om haar Disaronno Killer Cocktail te presenteren aan de beroemdheden die de rode loper in Venetië zullen bewandelen.

Agostino Perrone en Marian Beke

Naast dat we hebben kunnen genieten van het sterke optreden van de 18 fantastische deelnemers had Disaronno nog een verassing voor ons in petto! Agostino Perrone en Marian Beke trakteerden ons namelijk op een seminar over de nieuwste trends binnen de bartender wereld en het verhaal hoe zij celebrity bartenders zijn geworden.

Groeiende succes Disaronno The Mixing Star

Deze derde editie van The Mixing Star voor professionele bartenders, werd gekenmerkt door het groeiende succes van de competitie wereldwijd. De competitie die meer dan 1000 aspirant-Mixing Stars trok en werd gehouden op verschillende locaties over de hele wereld waaronder Italië, Verenigd Koninkrijk, Ierland, Duitsland, Frankrijk, Rusland, Spanje, Zweden, Finland, Australië, Nederland, België, de VS en Canada. Voor het eerst in geschiedenis van The Mixing Star stonden er 2 dames in de finale waarvan Tess Posthumus met de hoofdprijs naar huis ging!

The Best of Disaronno The Mixing Star 2013

 

Cocktailrecepten top 3 Disaronno The Mixing Star 2013

Houdt Sensez de komende tijd in de gaten want binnenkort verschijnen de recepten van winnares Tess Posthumus met haar Killer cocktail, Alessandro Avilla (2de plek) met zijn Au Revoir Shoshanna en Hector De La Rosa (3de plek) met de Moonwalker.

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!