Home / Events  / Rum festival | Berlijn

Rum festival | Berlijn

rum
banner

Vorig jaar zijn wij met een kleine groep naar Berlijn geweest voor de BCB. Ook dit jaar zijn we natuurlijk weer van de partij op de beurs maar misschien moeten we dit jaar er wat extra dagen vooruit trekken want, er is namelijk op 6 en 7 oktober ook een rum festival en dat is toch ook wel de moeite waard lijkt ons zo.

Tijdens dit festival komen alle facetten van rum voorbij. Zo zijn er tastings, seminars en master classes. Er is zelfs een Tiki challenge waarbij de winnaar een masterclass zal krijgen van “Beach bum” Berry’s en Captain Vadrna’s Faux-Tropical Bar School op IBIZA! Verder zijn er master classes en tastings van bijvoorbeeld Coronel Xavier Chaves, Rio do Engenho – Reserva especial, Plantation rum en nog veel meer.

Aangezien het rum festival enkele dagen voor de BCB is, die dit jaar op 9 en 10 oktober plaats zal vinden, denken we dat we ons verblijf in Berlijn dit jaar maar iets moeten verlengen. We zullen binnenkort dan ook maar weer de inschrijving voor de trip openzetten, zodat we genoeg tijd hebben om alles te regelen en natuurlijk om zoveel mogelijk mensen mee te krijgen. Als je nu al zeker weet dat je mee wil dan weet je ons te vinden 😉

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!