Home / Events  / Disaronno Mixing Star

Disaronno Mixing Star

disaronno-mixingstar2015
banner

Het seizoen van de wedstrijden is weer aangebroken. Eerder vandaag hadden we het namelijk al over de nieuwe World Class editie van aanstaande maandag. Nu is het tijd voor de volgende grote competitie en wel The Mixing Star competitie van Disaronno. Deze competitie is vorig jaar voor het eerst gehouden en komt dit jaar natuurlijk weer terug.

Iedereen die mee wil doen heeft tot 15 april de tijd om zich in te schrijven voor deze competitie. Dit kan alleen via de site van The Mixing Star. Op deze site staat ook alle informatie over de competitie. Hier staat ook vermeld wat de prijs is voor de winnaar van de wereldwijde finale en die liegt er niet om. Je vliegt namelijk naar Mumbai om daar een rol te gaan spelen in een echte Bollywood film! Via onderstaande flyer kun je alles nog eens rustig ene keertje nalezen en vergeet je dus niet in te schrijven voor 15 april!!!

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!