Home / Events  / Bols zoekt Young Talent bartender

Bols zoekt Young Talent bartender

batw
banner

Ben jij tussen de 18 en 23 jaar en heb je minder dan een jaar ervaring als bartender? Dan is Bols op zoek naar jou!

Bols is namelijk op zoek naar de meest inspirerende en getalenteerde “Young Talent” bartender van de wereld om tegen elf topbartenders uit de rest van de wereld te strijden. Een unieke kans voor de beginnende bartender! Leer hoe je competities kunt winnen en reis de hele wereld over.

Dit biedt de Bols Around The World Competitie 2012:

Een internationale bartending competitie voor top bartenders. De eerste prijs is een acht daagse bartour langs vier wereldsteden naar keuze zoals: Londen, Kaapstad, Tokyo, Sydney, Buenos Aires, New York, Los Angeles en meer… Daarnaast ontvang je twee dagen intensieve training in de Bols Bartending Academy en verzorgen wij een reis naar een internationale barshow naar keuze zoals Tales of the Cocktail in New Orleans, Manhattan Cocktail Classics, Cocktails & Sprits, Bar Convent Berlin en meer om uit te kiezen, alle onkosten vergoed. Elf finalisten strijden tijdens drie ronden geheel op eigen vaardigheden en kennis.

De Young Talent heeft een uniek voordeel: Begeleiding van het Bols Bartending Academy team waarbij er wordt uitgelegd hoe je jezelf het beste kan voorbereiden en hoe je punten kan scoren tijdens de drie voorronden en de finale.

Kortom, een geweldige kans om je carrière een boost te en de wereld rond te reizen!

Voor meer informatie check www.bols.com

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!