Home / Events  / Bols Around the World 2012 Winner!

Bols Around the World 2012 Winner!

batw
banner

Na maandenlange spanning was gisteravond de climax eindelijk daar. Bols Around the World 2012 heeft zijn winnaar. In een volgeladen Escape in Amsterdam kwam iedereen maar voor 1 ding, namelijk wie wordt de nieuwe Bols Around the World 2012 winnaar? Helaas is het niet onze Nederlandse trots, Boudewijn Mesritz geworden maar zijn Hongaarse collega, Gábor Onufer. Hij is de World Champion!

De avond stond bol van het entertainment met optredens van Ben Saunders en een DJ set van Dennis van der Geest. Uiteindelijk draaide het natuurlijk om de bartenders. Uit 12 verschillende landen, kwamen ook 12 finalisten naar Amsterdam om daar hun skills te tonen aan elkaar en natuurlijk ook aan het publiek. Wat wij persoonlijk heel cool vonden was dat de bartenders niet 1 voor 1 gingen maar in 3 verschillende heats met z’n vieren tegelijk.

Een jury van topniveau met onder andere Hidetsugu Ueno, Beachbum Berry en natuurlijk Rob Rademaker, hadden de zware taak om uit al deze toppers een winnaar te kiezen. Uiteindelijk werd dit dus Gábor Onufer uit Hongarije. Hij mag een 8 daagse tour gaan maken langs alle Cocktail Capitals van de wereld. Ook krijgt een intensieve training in de Bols Bartending Academy in Amsterdam en daarnaast mag hij ook nog een heel verzorgde reis uitkiezen naar 1 van de verschillende Barshows over de hele wereld. Niet slecht dachten wij zo.

Helaas hebben nog geen beeldmateriaal van deze fantastische avond maar we hebben wel een video van Gábor voor je waarbij hij ons zijn winnende cocktail presenteert.

Bols Around The World Finale 2012

[/video]

 

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!