Home / Cointreau Rendezvous  / Contest Blog  / Uitslag creatieve ronde

Uitslag creatieve ronde

cointreau-fizz
banner

De creatieve ronde van de Cointreau Rendezvous Contest is inmiddels achter de rug. We hebben allen prachtige evenementen voorbij zien komen en deze uiteraard ook bezocht!

Zo belandden wij allereerst bij Stockholm te Rotterdam op een echte cocktailparty in de stijl van de roaring twenties & hebben we de meest uiteenlopende en creatieve Cointreau cocktails bereid zien worden door verschillende talenten en kunnen proeven tijdens Girls Love Bartenders van Door 74 en bar Feijoa! Eenmaal afgereisd naar het zuiden kwamen wij in een geheel Cointreau omgetoverde Zeezicht tijdens de Cointreau Rendezvous Prive L’edition Renaissance van Zeezicht Breda, en keken wij onze ogen uit terug in Utrecht tijdens de Rendezvous Night van Zussen waar de mooiste gerechten met Cointreau voorbij kwamen! Tot slot organiseerde Blush afgelopen weekend een speciale Cointreau Pure Edition, waar alles draaide op de ‘puurheid’ van Cointreau!

Kortom het was overweldigend, echt uniek te zien hoe ieder zijn eigen ’touch’ elke ronde opnieuw aan de diverse opdrachten weet te geven. We willen daarom alle deelnemende teams ontzettend bedanken voor hun inzet en de buitengewone fantastische Cointreau Rendezvous avonden die zij georganiseerd hebben!

Helaas, kan er ook ditmaal maar weer één de winnaar zijn…het blijft cliché om te zeggen, maar elke ronde wordt het de jury er zeker niet makkelijk op gemaakt een winnaar te kiezen. Uiteindelijk heeft de combinatie van Cointreau food pairing, make-up workshop, Cointreau cocktails en live optredens de jury overtuigd.

Zussen uit Utrecht is hiermee als winnaar uit de bus gekomen en winnen dan ook 4 VIP kaarten voor Golden Earring in de Heineken Music Hall op 7 december 2012. Voor de prijs kunnen jullie contact opnemen met Stefanie van de Walle, Brand Ambassador Cointreau.

Venue Score
BED Rotterdam 0
Blush 19
Cafe Cafe 0
De Buuren 0
Door 74 21
Feijoa 23
Stockholm 25
TOFF 0
Zeezicht 28
Zussen 35
POST TAGS:

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!