Home / Cointreau Rendezvous  / Contest Blog  / Stockholm Rotterdam meets ‘The Roaring Twenties’

Stockholm Rotterdam meets ‘The Roaring Twenties’

stockholm-rotterdam
banner

Rotterdamse cocktailparty ‘Diverse’ met alle glitter& glamour uit de jaren twintig

Op vrijdag 19 oktober is de Oude Haven vanaf 21.00 uur het stijlvolle decor van een traditionele cocktailparty in bar restaurant Stockholm Rotterdam. Sigaartjes, stijlvolle drankjes, chique jurkjes en strakke maatpakken zorgen voor een avond vol glitter en glamour. Tijdens cocktailparty ‘Diverse’ wordt er gevierd wat ooit zo schitterend en glamoureus was aan het gouden tijdperk van de jaren twintig. Rotterdams DJ Duo Nino&Frankie zorgen voor heerlijke ‘gouwe ouwe’ platen en natuurlijk de hits van nu. Last but nut least: dress to impress, de best geklede persoon maakt immers kans op een smaakvol diner voor twee!

Cocktails, sigars & music

Natuurlijk is een `Roaring Twenties` party niet compleet zonder muziek in deze stijl. Rotterdamse DJ`s Nino&Frankie staan bekend als echte sfeermakers. Dit maal zijn de heren van plan iedereen te verrassen met een eigenwijze mix tussen hedendaagse beats en swingende twenties tunes. Gedurende de avond gaat het volume omhoog, dus als je hebt geoefend op de Charleston, dan mag je deze zeker laten zien! Even bijkomen na het dansen? Geen probleem! Mannen kunnen zich tijdens deze editie van Diverse terugtrekken in de whisky en – sigarenhoek. En de vrouwen… kunnen al nippend van hun cocktail met elkaar socializen aan de indrukwekkende bar.

Dress to impress!

Deze editie van Diverse staat geheel in het teken van de zeer bewogen jaren `20. De dresscode is cocktail chique met een Twenties Twist. Dresswise kan je het dus zo gek maken als je zelf wilt. Denk aan bolhoedjes en snorren, of boa`s en parelkettingen voor de vrouwen. De dame of heer die de meest stijlvolle en originele outfit heeft bedacht, wordt hiervoor beloond met een dinercheque voor twee personen.

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!