Home / Cointreau Rendezvous  / Contest Blog  / Stockholm Rotterdam meets ‘The Roaring Twenties’ – sfeerverslag

Stockholm Rotterdam meets ‘The Roaring Twenties’ – sfeerverslag

stockholm-rotterdam
banner

Stockholm Rotterdam – Rotterdamse cocktailparty ‘Diverse’ met alle glitter & glamour uit de jaren twintig

Vrijdag 19 oktober vormde de Oude Haven vanaf 21.00 uur het stijlvolle decor van een traditionele cocktailparty in bar restaurant Stockholm. Sigaartjes, stijlvolle drankjes en classy outfits zorgden voor een avond vol glitter en glamour. Tijdens cocktailparty ‘Diverse’ werd er gevierd wat ooit zo schitterend en glamoureus was aan het gouden tijdperk van de jaren twintig. Rotterdams DJ Duo Nino&Frankie zorgden voor heerlijke ‘gouwe ouwe’ platen en natuurlijk de hits van nu. Het best geklede duo van de avond werd beloond met een dinercheque voor twee bij Bar Restaurant Stockholm.

Cocktails, sigaren & muziek

Zodra je Stockholm binnenstapt komen de Cointreaupolitans, smeulende sigaren en hoofdbandjes met veren je tegemoet. Een verzameling stijlvol geklede mensen genieten al socializend van elkaars gezelschap en de tunes van het jonge dj duo weerklinken door de speakers. Dit maal verrasten de heren iedereen met een eigenwijze mix tussen hedendaagse beats en swingende twenties tunes. Gedurende de avond ging het volume zelfs nog iets omhoog en ging iedereen dansend het weekend in.

Dress to impress!

Deze editie van Diverse stond geheel in het teken van de zeer bewogen jaren `20. De dresscode was cocktail chique met een Twenties Twist. Dresswise kon je het dus zo gek maken als je zelf wilt. Denk aan bolhoedjes en snorren, of boa`s en parelkettingen voor de vrouwen. De dame en heer die de meest stijlvolle en originele outfit hadden bedacht, werden hiervoor beloond met een dinercheque voor twee personen.

Sfeerimpressie ‘Diverse’ Roaring Twenties edition

Voor meer foto’s van de Roaring Twenties tijdens Diverse in Stockholm Rotterdam, kijk dan op onze Facebook pagina SensezNL

Stockholm Rotterdam Diverse

foto’s: Ming Chao / Sensez
tekst: Today’s Specials

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!