Home / Cointreau Rendezvous  / Contest Blog  / Cointreau Rendezvous Shake It Up! Foto’s en Video

Cointreau Rendezvous Shake It Up! Foto’s en Video

cointreau-fizz
banner

Op 18 september hebben jullie al een stukje kunnen lezen over Cointreau Rendezvous Shake It Up dat zich afspeelde op 17 september 2012 in The College Hotel te Amsterdam. Zes barteams streden om de felbegeerde vierde ronde van deze spetterende competitie. Zoals jullie inmiddels weten heeft Team Zeezicht de juryprijs gewonnen waardoor zij met de prijsbeker en 4 edities van Diffordsguide Cocktails #10 er vandoor mochten gaan. De enige vraag die overblijft is wie uiteindelijk de publieksprijs heeft gewonnen. Daar kom je dus achter na het bekijken onderstaand filmpje (tip: houd het oranje balkje in de gaten).

Shake It Up! Publieksprijs

Het winnende team van de publieksprijs mag kiezen tussen 10 punten erbij in de competitie of een concert naar keuze voor 4 personen in de Heineken Music Hall (afhankelijk van beschikbaarheid). Hiervoor neemt Stefanie contact met jullie op.

Het was een mooi dag en we willen iedereen bedanken voor hun inzet en aanwezigheid tijdens deze 4de ronde van Cointreau Rendezvous Shake It Up. En we zeggen maar zo, gelukkig hebben we de foto’s nog.

POST TAGS:

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!