Home / Cointreau Rendezvous  / Contest Blog  / Girls Love Bartenders – editie 3

Girls Love Bartenders – editie 3

cointreau-angers
banner

Maandag 29 oktober is het alweer tijd voor inmiddels de derde editie van Girls Love Bartenders. Wederom zijn Door 74 en Feijoa weer het podium voor een team van super bartenders. Tijdens de tweede editie van Girls Love Bartenders hebben we bartenders in actie kunnen zien van gerenommeerde bars zoals Freddy’s Bar, Tunes Bar, MOMO, HPS, The Dylan en de Skyybar.

Datum: Maandag 29 oktober 2012
Tijd: 20.00 tot laat
Locatie: Door 74 & Feijoa Amsterdam
Entree: Free

Om je nog extra te overtuigen om de derde editie te bezoeken, hebben we nog even de collage die we hebben gemaakt van de tweede editie van Girls Love Bartenders voor je.

Girls Love Bartenders

Wij zijn in ieder geval erg benieuwd welke topbartenders er tijdens deze derde editie van Girls Love Bartenders hun kunsten zullen vertonen. Dus Timo en Rick, mochten jullie meer info hebben. Post het in de reacties hieronder.

Girls Love Bartenders Flyer

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!