Home / Cointreau Rendezvous  / Contest Blog  / Girls love Bartenders | De tweede editie

Girls love Bartenders | De tweede editie

cointreau
banner

Een Cointreaulicious start of the week! Gisteravond vormden DOOR74 en Feijoa wederom het podium voor de tweede editie van Girls Love Bartenders. Een team van super bartenders afkomstig uit gerenommeerde bars als Freddy’s Bar, Tunes bar (Conservatorium Hotel), De Pulitzers Bar (Pulitzer Hotel), MOMO, HPS, The Dylan Hotel & Skyybar Fashion Hotel lieten in twee afgeladen venues de kunstjes van het ‘Cointreau’ cocktail shaken zien aan de hippe incrowd van Amsterdam.

Cocktailmerk bij uitstek Cointreau en de ‘Award’ winnende Amsterdamse cocktailbars DOOR 74 & Feijoa hebben de handen ineen geslagen en het succesvolle concept Girls Love Bartenders opgezet. Bartenders van diverse gerenommeerde cocktailbars verlaten voor één avond hun vaste stek en tonen hun beste moves en signature cocktails aan het publiek. Stay tuned! In het najaar volgt een derde editie van Girls Love Bartenders, powered by Cointreau! Uiteraard hebben we nog enkele leuke foto’s van de avond voor jullie gemaakt.

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!