Home / Cointreau Rendezvous  / Contest Blog  / Cointreau Rendezvous Prive L’edition Renaissance

Cointreau Rendezvous Prive L’edition Renaissance

anne-chris
banner

Inmiddels hebben we weer een nieuwe aankondiging ontvangen voor de creatieve ronde van de Cointreau Rendezvous competitie. Nu is het de beurt aan Zeezicht uit Breda. Speciaal voor dit evenement hebben ze ook een promofilmpje voor de avond (kijk hierboven)! Wij zijn in ieder geval nieuwsgierig gemaakt en nemen daar dan ook graag een kijkje. Tot 17 november bij Zeezicht Breda voor Cointreau Prive L’edition Renaissance.

Zaterdag 17 november de wedergeboorte van de feestjes in Zeezicht! Cointreau Prive en icoon Dita von Teese nemen je mee op een tijdreis over de wereld. Stylish, funky en smooth. De resto wordt omgetoverd tot een Cocktaillounge met live artiesten en in Le Cafe is het CKris die je niet stil kan laten staan. Deze eerste editie vangen we de trip aan in onze hometown Breda. Cointreau Prive: L’edition Renaissance is een feit. Mis het niet!

 

UPDATE

Twee verdiepingen. Boven de Cointreau Live Cocktaillounge met deze eerste editie superjazzmuzikante Anne Chris (speelt o.a. met Tineke Postma en Youp van ’t Hek en in het Concertgebouw, Carre en op North Sea Jazz) & pianist Daan Herweg (Caro Emerald) LIVE. Beneden Le Cafe met Home Cookin’ CKris. De master van de slepende beat. Indien je niets van Anne wil missen raden we je aan een tafeltje te reserveren in het restaurant!

 

 

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!