Home / Cointreau Rendezvous  / Contest Blog  / Cointreau Rendezvous | Kennis ronde

Cointreau Rendezvous | Kennis ronde

cointreau-angers
banner

Cointreau Rendezvous is inmiddels in volle gang. De eerste ronde is gewonnen door Stockholm en ronde 2 is ook alweer van start gegaan. We willen in deze ronde jullie kennis testen op het gebied van Cointreau. Hier hebben wij een vragenlijst met tien vragen voor opgesteld en het is aan jullie om al deze vragen correct te beantwoorden.

Als het goed is hebben alle deelnemende zaken een email ontvangen met gegevens om in te loggen. Mocht dit om wat voor reden dan ook niet nog niet door jullie ontvangen zijn dan horen wij dit graag, zodat we dit opnieuw kunnen versturen. Dit kan via cointreau{at}sensez.nl en hier kun je trouwens ook terecht voor al je andere Cointreaublog gerelateerde vragen.

Vergeet dus niet de vragenlijst in te vullen. Je hebt hiervoor nog tot aanstaande woensdag 00.00 uur. Uiteraard zijn er in deze ronde ook weer punten voor het algemeen klassement en leuke prijzen te winnen maar dan moet je natuurlijk wel meedoen, want geen ingevulde vragenlijst is geen punten. Succes iedereen!!!

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!