Home / Cointreau Rendezvous  / Conservatorium Prive: een Cointreaulicious avond!

Conservatorium Prive: een Cointreaulicious avond!

cointreau
banner

Tijdens de eerste, drukbezochte, editie van Conservatorium Prive stond netwerken centraal. Drie partijen bestaande uit Cointreau, het Conservatorium Hotel en Bobbi Brown Cosmetics waren door de organisatie van Barweek Amsterdam bij elkaar gebracht om een select gezelschap te verwennen met Cointreaulicious cocktails, fabulous make-up en delicious bites verzorgd door Schilo. 15 VIP dames werden tijdens een intieme sessie ondergedompeld in een exclusieve ervaring bij het recent geopende Conservatorium Hotel.

Cocktailbar Tunes

De VIP sessie werd voortgezet in cocktailbar Tunes waar ook vrienden en vriendinnen van harte welkom waren om te genieten van Cointreau classics als de Cointreaupolitan en nieuwkomers als de Cointreau Bitter Lemon.

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!