Home / Cocktailbars  / Rotterdam  / Noah Rotterdam

Noah Rotterdam

noah-rotterdam
banner

Noah Rotterdam is ontstaan vanuit de passie en ambitie van 2 jonge bartenders met heel veel liefde voor het bartendersvak. Na jaren ervaring op te hebben gedaan als bartender wilden ze een gooi doen naar het ondernemerschap. En dat deden mede-eigenaars Hani en Erikson dan ook, want begin april openden ze hun deuren in het voormalige pand van Elit.

Food & Drinks

Bij Noah kan je genieten van shared dining, een hoop kleine gerechten waar je samen van kunt genieten.

De huidige cocktailkaart is onderverdeeld in 5 categorieën: Drooglegging, Tiki era, Tom Cruise, Vandaag en Toekomst. Elke categorie vertegenwoordigd een bepaalde tijd in de cocktailhistorie met cocktails die de boventoon voerden in de desbetreffende periode.
noah-rotterdam-interieur
De cocktails die ze bij Noah serveren hebben allemaal een Noah twist. Neem bijvoorbeeld de Sex on the Beach met gemarineerde cranberry, verse witte perzik, Nolet Gin, citroensap en rabarber. “Sex on the Beach is immers een drankje wat mensen kennen van naam en ook graag willen bestellen, maar wij maken hem net iets specialer en lekkerder”, aldus mede eigenaar Erikson. Door een afgezaagde cocktail weer hip te maken willen ze een brug slaag tussen oud en nieuw!

Openingstijden:

Dinsdag t/m donderdag: 16:00 – 01:00
Vrijdag en zaterdag: 16:00 – 03:00 (Functie van intieme club)
Zondag: 16:00 – 01:00

Telefoonnummer: +31 10 213 1766
E-mailadres: info@noahrotterdam.nl

Elke eerste maandag van de maand organiseren ze bij Noah een horeca avond.

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!