Home / Cocktailbars  / Amsterdam  / Vesper Bar

Vesper Bar

vesper-bar
banner

De Vesper Bar is begin 2010 gevestigd in Amsterdam. Het is een stijlvol ingerichte bar waar je terecht kunt voor heerlijke cocktails, bereidt door bartenders die behoren tot de top van de Nederlandse barscene. Op de kaart staan veel klassieke cocktails maar mocht je toch liever iets anders willen dan is dit geen probleem, het personeel is van vele markten thuis en helpen je graag bij het maken van je keuze.

Door het kleine formaat van de bar hangt er al snel een gemoedelijke sfeer. Door zijn locatie, namelijk midden in hartje Jordaan, trekt het voornamelijk veel lokale Amsterdammers aan en zul je niet snel een toerist hier tegen komen. Naast de uitgebreide cocktailkaart bieden ze ook verschillende bieren en wijnen aan. Ook bieden ze voor groepen vanaf 8 personen cocktailworkshops aan en zelfs een cocktail-hightea.

Openingstijden

Zondag & Maandag – Gesloten
Dinsdag, Woensdag & Donderdag – 20:00 tot 01:00
Vrijdag & Zaterdag – 17.00 tot 03.00

Website: www.vesperbar.nl
Email: vesperamsterdam [at] gmail.com

Foto: Gino van Meenen

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!