Home / Cocktailbars  / Amsterdam  / Tales & Spirits Amsterdam

Tales & Spirits Amsterdam

tales-and-spirits
banner

We waren er met Sensez voor de officiële opening al een aantal keren geweest, de nieuwe cocktailbar en restaurant aan de Lijnbaanssteeg in Amsterdam; Tales & Spirits. Inmiddels is Tales & Spirits in Amsterdam ook open voor het grote publiek.

Concept Tales & Spirits

Het concept van Tales & Spirits Amsterdam kan je eigenlijk in een zin samenvatten: Goede drankjes en lekker eten met een ongedwongen sfeer. Geen speciale dresscode, want zoals ze bij Tales & Spirits zeggen: “We like you just the way you are”. Tales & Spirits staat vol met antieke cocktailspullen, theepotten, kannen, cocktailshakers in disguise en andere voorwerpen die werden gebruikt tijdens de drooglegging in de VS.

What if…?

Een van de eigenaren van Tales & Spirits Boudewijn Mesritz mocht met zijn cocktail ‘What if’ Nederland vertegenwoordigen tijdens de wereldwijde finale van de Bacardi Legacy Challenge 2011 in Puerto Rico. Dat ze hier trots op zijn valt meteen op als je binnenkomt. Op de grote kast met antieke cocktailspullen staat namelijk een houten vat met een grote vleermuis logo en een verlichte teller. Je raadt het waarschijnlijk al! De verlichte teller houdt bij hoeveel ‘What if’ er al is besteld bij Tales & Spirits.

Award winners

De eigenaren van Tales & Spirits Lydia Soedadi en Boudewijn Mesritz zijn niet zomaar de eerste beste bartenders. Beiden hebben namelijk de felbegeerde titel Best Bartender Award gewonnen naast nog vele andere prijzen. Daarnaast zijn ze ook de eigenaren van XO Hospitality, een training & consultancy bedrijf voor de horeca.


Grotere kaart weergeven

Openingstijden

Dinsdag t/m Donderdag – 17:00 tot 01:00
Vrijdag & Zaterdag – 17:00 tot 03:00
Zondag & Maandag – Gesloten

Restaurant open tot 22:00 – Bar food beschikbaar tot laat

Reserveren bij Tales & Spirits

Bel: +31 6 55 35 64 67
E-mail: info [at] talesandspirits.com

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!