Home / Cocktailrecept  / Celery ‘Air’ Bloody Mary

Celery ‘Air’ Bloody Mary

barware
banner

Voor de Celery Air combineer je 200 ml Selderij sap (gepureerd selderij die wordt gestraind) met 1/4 theelepel soy lecithin granules (korrelvormige Lecithine Soja, te krijgen in veel natuurwinkels en gezondheidwinkels), deze blend je met een staafmixer tot er genoeg schuim ontstaat. Dit recept is bedacht door Jill Zimorski, beverage director van Cafe Atlantico in Washington D.C.

Glas

Martini

Benodigdheden

50 ml vodka
15 ml citroensap
90 ml tomatensap
3 dashes tabasco
3 dashes worcester sauce
1 dash selderij zout

Bereidingswijze

1) Shake de ingredienten met ijs in een shaker en strain in een martiniglas (200ml).
2) Garneer het met ‘Celery Air’

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!