Home / Cointreau Best Bar Team  / Zussen Utrecht | Creatieve ronde

Zussen Utrecht | Creatieve ronde

cointreau-zussen-utrecht
banner

Het team van Zussen Utrecht is er helemaal voor gegaan tijdens de creatieve ronde van de Cointreau Best Bar Team Contest. Zij organiseerden namelijk een Franse thema avond met Cointreau in de hoofdrol. Aan de kleinste details werd gedacht zodat de gasten zich in klein Parijs waanden.

Bij aankomst maak je al kennis met het Parijse thema van Zussen. De tafels waren netjes gedekt en het geheel netjes afgemaakt met mooie grote kandelaren. Bij de tafels buiten stond Yorn crêpes te maken voor voorbijgangers en gasten. Op het raam van Zussen heeft Flory een mooie Cointreau schildering gemaakt. En hadden we al gezegd dat iedereen die tijdens de avond aan het werk was een baret op had?

Als je dacht dat buiten alles was, kwam het Franse feest nog meer op gang bij binnenkomst. DJ Garu draaide namelijk de hele avond Franse muziek zoals Chanson d’amour, Les feuilles mortes, Ne me quitte pas en Voyage voyage. De kaart van Zussen was ook geheel aangepast. Zo werd het normale menu van Zussen niet gebruikt en werden er speciale Frans getinte Cointreau kaarten ingezet. Om het geheel af te maken werden er op de muren bij Zussen beelden van Cointreau geprojecteerd.

Je zag aan dit evenement dat het team van Zussen echt goed met elkaar hadden samengewerkt om dit voor elkaar te krijgen. Wij waanden ons tijdens de avond even in Parijs.

Meer foto’s zijn te vinden op ons Facebook pagina.

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!