Home / Cointreau Best Bar Team  / Winnaar creatieve ronde Cointreau Best Bar Team Contest 2013

Winnaar creatieve ronde Cointreau Best Bar Team Contest 2013

cointreau-zussen-utrecht
banner

Wat hebben we tijdens de creatieve ronde van de Cointreau Best Bar Team Contest 2013 mooie evenementen gezien. Complimenten voor alle indrukwekkende en originele evenement die door de teams tijdens deze ronde zijn bedacht en uitgevoerd. Het was dan ook extra moeilijk om tijdens deze ronde tot een winnaar te komen, aangezien ieder team iets unieks heeft uitgevoerd bijpassend bij Cointreau. Gelukkig hebben we de scoresheet als houvast, en kwamen zodoende tot een bijzondere uitslag. Vier van de tien teams lagen met de behaalde punten enorm dicht bij elkaar.

Team nummer 1 scheelde namelijk maar 1 punt van de nummer 2. En team nummer 2 bestaat uit maar liefst 3 teams, die allen tijdens deze ronde exact evenveel punten scoorden.

Winnaar creatieve ronde

Oprechte nummer 1 is Zussen uit Utrecht geworden, die niet alleen in de aankondiging een fantastisch doorvertaalde uitwerking hadden van hun avond (promofilmpje, flyer, social media), maar ook tijdens de avond zelf alles tot in de puntjes hadden verzorgd (van buiten tot binnen). Erg close waren de volgende teams; DOOR74, PARC & Breakaway die ieder op hun eigen manier een unieke en originele Cointreau touch aan hun avonden wisten te geven.

Zussen kan contact opnemen met Brand Ambassador Stefanie om een concert naar keuze uit te kiezen voor 4 personen in de HMH. Wegens deze ‘close call’ en enorme inzet van de 3 teams die allen een verdiende nummer 2 plek hebben behaald, zullen wij tevens een passende prijs/beloning uitreiken die asap bekend wordt gemaakt door Stefanie per email.

Well done allemaal!

Cheers,

Stefanie & Ming

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!