Home / Cointreau Best Bar Team  / Top 3 voor Cointreau Best Bar Team Contest 2013 bekend

Top 3 voor Cointreau Best Bar Team Contest 2013 bekend

cointreau
banner

Het is een feit, er zitten inmiddels alweer 5 rondes op van de Cointreau Best Bar Team Contest 2013. De afgelopen vijf maanden zijn werkelijk voorbij gevlogen waarin wij onwijs hebben genoten van al jullie Cointreaulicious prestaties!

Cointreau Best Bar Team Contest 2013

Allereerst willen wij daarom alle 10 de teams van harte feliciteren met het volbrengen van alle 5 de rondes en daarmee het behalen van de Cointreau Best Bar Team Contest 2013! Dit jaar hebben we tien bijzonder sterke en gemotiveerde teams gehad die erg aan elkaar gewaagd waren tijdens de afgelopen vijf rondes. Nogmaals complimenten hiervoor.

Wat de teams hebben gedaan tijdens Cointreau Best Bar Team Contest 2013 is terug te vinden op Sensez.

Winnaar ronde 5

In ronde 5 wist het winnende team zich te onderscheiden door een zeer verrassende cocktail te creëeren die zowel past bij Cointreau als bij het publiek van hun zaak. Middels een bijzondere en originele twist aan hun Cointreau Signature cocktail te geven en daarnaast een hoge score te behalen voor de 10 vragen, wint team Parc Breda ronde 5! Team Parc Breda, van harte gefeliciteerd.

Top 3 Cointreau Best Bar Team Contest 2013

Dan nu de drie teams die gedurende de gehele contest bijzonder gemotiveerd zijn geweest, vol energie, met verrassende en originele resultaten kwamen en tot slot veel kennis en teamwork hebben laten zien. Erg spannend was het tot en met de laatste ronde aan toe, want drie andere sterke teams presteerden ook erg hoog gedurende de contest, maar wisten net de top drie niet te behalen.

De drie teams die doorgaan naar de finale en strijden voor de titel Best Bar Team 2013 zijn:

Het winnende team op 25 november, wint naast de eer en de titel, een compleet verzorgde reis voor vier personen naar de wereld van Cointreau in d’Angers & Parijs in Februari 2014.

Wij willen alle tien de teams nogmaals bedanken voor hun inzet en energie de afgelopen maanden en zien jullie allen graag tijdens de Grande Finale op 25 november in Amsterdam!

Wil jij aanwezig zijn tijdens de finale op maandag 25 november? RSVP dan voor 10 november!

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!