Home / Cointreau Best Bar Team  / Parc Breda | Creatieve ronde

Parc Breda | Creatieve ronde

cointreau-parc-breda
banner

De cocktailbar van Parc Breda stond op vrijdag 27 september volledig in het teken van Cointreau en de Cointreau Fizz. Tijdens deze avond met de naam “Fijn Fizzje Niej” werd er een echt Brabants feestje gebouwd.

Speciaal voor de avond introduceerde het team van Parc Breda hun nieuwe Cointreau cocktailkaart met onder andere de Cointreaupolitan, Cointreau Teese en de Cointreau Fizz met munt thee. Als je van deze kaart een cocktail bestelde maakte je kans op een Cointreau cocktailworkshop voor 8 personen en andere fantastische prijzen!

Björn en Choon stonden tijdens deze feestelijke avond heerlijke cocktail te maken terwijl derde teamlid Mike aka Mika Di Mare achter de draaitafels stond.

De Cointreau cocktails vloeiden rijkelijk en ik moet toegeven, Brabanders kunnen wel een feestje bouwen!

POST TAGS:

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!