Home / Cointreau Best Bar Team  / Mystique Amsterdam | Creatieve ronde

Mystique Amsterdam | Creatieve ronde

mystique-amsterdam
banner

Mystique Amsterdam presenteert: Cinema Cointreau. Speciaal voor de creatieve ronde van de Cointreau Best Bar Team Contest organiseerde het team van Mystique Amsterdam een Cointreaulicious filmavond op maandag 30 september.

Tijdens deze exclusieve avond werden de genodigden verwelkomd vanaf 19.00. Zoals je van een goede filmavond mag verwachten werd er tijdens de film heerlijke snacks geserveerd, uiteraard vergezeld met Cointreau cocktails. Naast de Cointreau klassiekers werden ook de creaties van de mixology ronde van de Cointreau Best Bar Team Contest geserveerd.

De eerste editie was helaas niet echt druk bezocht, maar wij denken dat de komende edities van Cinema Cointreau bij Mystique een groot succes zullen zijn. Het idee en de uitvoering van de avond was in ieder geval helemaal goed!

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!