Home / Cointreau Best Bar Team  / Level Rotterdam stelt zich voor

Level Rotterdam stelt zich voor

team-level-rotterdam
banner

New York Funk komt samen met Berlijnse rauwigheid, zo omschrijft Level Rotterdam zich op hun eigen website. Als je Level binnenkomt weet je meteen waarom. Bij Level hangt een echte huiskamersfeer waar je kan genieten van het eten en het brede aanbod aan cocktails die ze daar serveren.

“We willen door mee te doen aan deze contest laten zien waar we goed in zijn, ons team is klein maar erg divers. Zo is de een heel precies, weet de ander alles over cocktails en is er ook teamlid die alles heel snel en efficiënt kan uitvoeren. Doordat ons team erg klein is, zijn we ook erg hecht. Samen gaan we dan ook graag deze uitdaging aan. Cointreau betekent voor ons een klassiek merk met hele goede eigenschappen, zo kan je het puur drinken maar ook heerlijk in een cocktail zonder dat het overheerst of dat de smaak verdwijnt in de rest van de cocktail.”

Romario van der Stap:

Romario werkt al vanaf zijn 16de in de horeca, eerst als afwasser, later als barback en nu als bartender. Alles wat hij over bartenden weet, heeft hij bij Level geleerd.

Dave Heijnen:

Dave is al vanaf zijn 16de werkzaam in de horeca, 12 jaar later vindt hij het nog steeds geweldig. Hij heeft bij verschillende zaken in Rotterdam gewerkt om zo ervaring op te doen en heeft dan ook van veel facetten uit de horeca wat meegekregen. Inmiddels is hij 2 jaar bedrijfsleider bij Level.

Duy Ngo:

Duy begon op zijn 15de als afwasser en bereikte steeds meer in de horeca. Zo heeft hij in Breda gewerkt als operationeel barmanager en 2 jaar in een sushi bar. Sinds 2011 is Duy te vinden bij Level waar hij de lekkerste cocktails maakt.

Just Another G.O.D.


Bij Level werden ze geïnspireerd door het zomerse weer, of beter gezegd het niet zo zomerse weer. Ze wilden een cocktail creëren die zowel geschikt is voor de zomer als voor de herfst. De limoen en Cointreau zorgen in deze cocktail voor het verfrissende waarbij zoethout je doet denken aan de herfst. Het pepertje zorgt voor de pit in de cocktail.

50 ml Cointreau
3 partjes limoen
3 millimeter spaanse peper
3 cm zoethout geweekt in Cointreau

Muddle de zoethout in een bostonglas, voeg daarna de overige ingrediënten toe en shake met ijs. Dubbelstrain in een met ijsgevuld Cointreau Fizz glas en aftoppen met sparkling water.

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!