Home / Cointreau Best Bar Team  / Level Rotterdam | Creatieve ronde

Level Rotterdam | Creatieve ronde

cointreau-level-rotterdam
banner

Het team van Level Rotterdam trekt zijn religieuze Cointreau campagne door tot het einde. Ook het thema van hun bijdrage aan de creatieve ronde is net als voorgaande rondes god.

Bij binnenkomst staat bartender Duy gehuld in paterkostuum klaar om je een hostie aan te bieden. Op deze manier word je vanaf binnenkomst al meteen meegenomen in het concept. Door de hele zaak zie je religieuze kaarsen samen met lege flessen Cointreau met daarin een kaars.

Op de bar staat een fles Cointreau en een paar shotglaasjes. Brand je een kaarsje voor de cocktailgoden, dan krijg je een shotje Cointreau. Zelfs aan de snacks hebben ze gedacht, want tijdens de avond werden er bitterballen aangeboden met prikkertjes in de vorm van een kruis.

Erg leuk om te zien dat Level Rotterdam hun thema hebben doorgetrokken over de hele contest.

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!