Home / Cointreau Best Bar Team  / Blender Rotterdam stelt zich voor

Blender Rotterdam stelt zich voor

blender-rotterdam
banner

Blender Rotterdam is niet alleen een club, restaurant of bar in Rotterdam, het is namelijk alles onder 1 dak. Hoewel kwaliteit en presentatie hoog in het vaandel staan is Blender toch laagdrempelig en toegankelijk. Niet zo gek dus dat Blender een van de best lopende horecazaken is in Rotterdam.

“Als team kennen we elkaar erg goed, dat is niet onbelangrijk als je vaak samen onder hoge druk met elkaar aan het werk bent. Je zou bijna kunnen zeggen dat we familie zijn. We willen met deze contest graag aan iedereen laten zien wat we als team in huis hebben. Cointreau betekent voor ons een frisse & vooral vrouwelijke doelgroep en een product dat vaak in klassieke cocktails wordt gebruikt.”

Marie-Louise Taal:

Marie-Louise is de barmanager van Blender en inmiddels al 12 jaar bartender. Ze is begonnen met cocktails door zijn leraar Dennis, ze vond het zo tof en leuk wat hij deed, dat zij dat ook graag wilde kunnen.

Donald Nguyen:

Donald is ooit als afwasser begonnen en maakte op zijn 18de kennis met het nachtleven. Daarna is hij er nooit meer uitgekomen. Inmiddels is hij 27 jaar en 1 jaar werkzaam bij Blender.

Toni Cabrera Plata:

Toni werkt al 2 jaar bij Blender maar heeft al een bak aan ervaring. Oorspronkelijk komt hij uit Barcelona en heeft daar ook bij veel clubs, hotels en high end bars gewerkt. Naast Blender en in Barcelona heeft Toni ook gewerkt in Zuid Afrika en Ibiza.

Hani Asfdaai:

Hani zit al 5 jaar in de horeca, waarvan hij de laatste 2,5 jaar bij Blender werkzaam is. Toen hij net bij Blender kwam werken had hij nog weinig ervaring achter de bar. Marie-Louise heeft hem getraind zodat hij nu de eindverantwoordelijke is voor zowel de club als de bar.

Nomzamo Roseval:

Nomzamo is 24 jaar en werkt 1,5 jaar bij Blender achter de bar, vanaf zijn 18de heeft hij in verschillende discotheken gewerkt, maar wilde toch meer met cocktails gaan doen. Zodoende zit hij bij Blender helemaal op zijn plek.

Blendah Fizz


Speciaal voor de eerste ronde van de contest creëerden de bartenders van Blender heel toepasselijk de Blendah Fizz.

50 ml Cointreau
30 ml limoensap
10 ml Kardemomsiroop
eiwit

Voeg alle ingrediënten toe aan een met ijs gevulde shaker, goed shaken en dubbelstrainen in een met ijs gevuld glas. Aftoppen met Ginger Beer en garneren met een citroengras en maraschino kers.

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!