Home / Uncategorized  / Christian Lacroix voor Kronenbourg 1664

Christian Lacroix voor Kronenbourg 1664

banner

Franse modeontwerper Christian Lacroix werkt samen met Kronenbourg 1664 aan een serie gelimiteerde blikken bier, glazen, dienbladen, bowls, flessenopeners en lampen.

‘Jarenlang heeft bier mij vergezeld met mijn momenten van rust, alleen of met anderen wat mij veel plezier heeft bezorgd. Bij de presentatie van het 1664 project voelde ik me meteen geïnspireerd. Graag deel ik dan ook mijn creatieve passie met dit authentieke product’ aldus Mr Christian Lacroix.

Wij hebben in ieder geval geen idee waarom je een bowl of een flessenopener nodig zal hebben voor een blikje bier, zelfs als het is ontworpen door Christian Lacroix. In ieder geval is het in juni beschikbaar als je er eentje besluit aan te schaffen.

[nggallery id=40]

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!