Home / Special  / The Mixing Star Innovation hunter – alle afleveringen

The Mixing Star Innovation hunter – alle afleveringen

disaronno
banner

We kondigden het in oktober 2017 al aan. The Mixing Star gaat er anders uitzien! The Mixing Star wordt namelijk een innovatiejager met een duidelijk doel voor ogen: De zoektocht naar de meest baanbrekende trends in de wereld van mixology. Niet alleen in Italië maar trends van over de hele wereld om deze daarna te delen met de enthousiaste bartender gemeenschap.

De filmpjes werden in de loop van de afgelopen maanden getoond op de Facebook pagina van The Mixing Star. Hiervoor bezochten ze Milaan, Amsterdam en Londen om jou de meest baanbrekende trends te tonen. Mocht je een paar afleveringen hebben gemist, dan kan je ze gelukkig terugkijken in onderstaande playlist van The Mixing Star Innovation Hunter 2017! Om het nog handiger te maken, hebben we een overzicht gemaakt van de filmpjes. Kan je meteen naar je favoriete aflevering fastforwarden.

1. The Mixing Star 2017 – Innovation Hunter (Teaser)
2. Milano (Intro)
3. Flavio Angiolillo and Backdoor 43 – Deel 1
4. Flavio Angiolillo and Backdoor 43 – Deel 2
5. Filippo Sista and Carlo e Camilla in Segheria – Deel 1
6. Filippo Sista and Carlo e Camilla in Segheria – Deel 2
7. Amsterdam (Intro)
8. Rosalia’s Menagerie
9. Door 74
10. Londen (Intro)
11. Crucible
12. Nine Lives Bar

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!