Artisanal Cocktails


Artisanal Cocktails: Drinks Inspired by the Seasons from the bar at Cyrus brengt je naar de charmante stad Healdsburg, California, midden in het hart van de Sonoma wijnstreek. De staat en de wereld begint te zien wat dit gebied te bieden heeft, kleine zuivel boerderijen, duurzame producenten en biologische boerderijen maken van dit gebied een paradijs voor foodies.
Toen Scott Beattie verhuisde naar dit gebied in 2005 om een bar programma te ontwikkelen voor Cyrus Restaurant werd hij onmiddellijk betoverd door alle mooie producten die Healdsburg te bieden had. In het eerste jaar dat Scott in Healdsburg verbleef, experimenteerde hij met verschillende soorten verse kruiden, kersen, perziken, pruimen, lokale bessen, rabarber, eetbare bloemen, appels, wijndruiven, tomaten en pepers. Al deze producten kwamen van de biologische boeren die in het gebied woonden en al snel goede vrienden werden met Cyrus. Al deze producten werden ook snel een onderdeel van de bar van Cyrus. Om deze lokale ingrediënten te vergezellen, heeft Scott een groot deel van zijn cocktaillijst drank gebruikt die ambachtelijk werden geproduceerd in de Bay Area. Scott bewijst hiermee dan je een cocktailkaart kan samenstellen met vrijwel alleen maar lokale ingrediënten, het hele jaar lang.
Artisanal Cocktails is een weerspiegeling van de passie die Scott heeft voor mooie ingrediënten en bevat 50 cocktailrecepten. Ook laat hij in het boek zien hoe je bijvoorbeeld purees, siropen, pickling liquids en foams maakt. Critici omschrijven de cocktails van Beattie’s als drinkbare kunstwerken.