Home / Nieuws  / Winnaars eerste ronde Patrón cocktail competitie

Winnaars eerste ronde Patrón cocktail competitie

patron
banner

De eerste ronde van de Patrón cocktail competitie zit er alweer op. Alle cocktails zijn nauwkeurig behandeld en kritisch bekeken. Het resultaat is dat er 15 winnaars zijn gekozen die door gaan naar de 2e ronde.

Regels tweede ronde

Voor deze 2e ronde zullen de 15 deelnemers een nieuwe cocktail moeten verzinnen en die presenteren aan de jury. Dit zal op een andere manier gaan dan de 1e ronde namelijk als volgt:

1. Er zal een afspraak gemaakt worden met de winnaar van de 1e ronde om de cocktail te presenteren welke kans maakt voor een finale plaats.
2. De afspraak zal gemaakt worden op de locatie van de deelnemer.
3. De winnaar van de 1e ronde zal 15 minuten hebben om zijn cocktail te presenteren.
4. De winnaar van de 1e ronde zal op het moment dat de jury op locatie aankomt in staat zijn om gelijk aan de presentatie te beginnen.
5. Het recept zal minimaal 50 ml Patron bevatten.
6. De cocktail zal een andere cocktail zijn dan die van de 1e ronde
7. Alle technieken mogen gebruikt worden tijdens de 2e ronde

Aan het einde van de 2e ronde zullen er 8 finalisten gekozen worden die op 24 november het tegen elkaar op zullen nemen op een nog nader te bepalen locatie.

Winnaars eerste ronde

De winnaars van de 1e ronde in willekeurige volgorde zijn:

Mark Horné
Marcel van der Ben
Daniel Lansbergen
Marco von Schukkmann
Romario van der Stap
Alberto Matallana
Choon-Leong Lai
Kristian Jagerman
Toby Fryars
Danil Nevsky
Jim Brands
Jonathan van Dorp
Lukas Sedlmaier
Adriaan Innemee
Oscar Steginga

Wildcard

De winnende cocktails worden op de Facebook pagina geplaatst van Patrón Nederland. De cocktail met de meeste likes krijgt automatisch een plek in de finale.

Van harte gefeliciteerd allen, op naar de finale, op naar Mexico!!

foto: Danil Nevski

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!