Home / Nieuws  / Win een exclusieve reis naar Mexico

Win een exclusieve reis naar Mexico

patron
banner

Waarschijnlijk weet je er al van! Maar om er zeker van te zijn dat je niet een exclusieve reis naar Mexico misloopt willen we je nog een keer alle informatie geven!

Hoe maak je kans?

Door mee te doen met de Patrón cocktail competie! De cocktail competitie bestaat uit 2 voorrondes en een finale.

Eerste voorronde

Stuur je signature cocktailrecept met een foto naar info@fabulousshakerboys.com voor 20 oktober 2014. Het recept moet minimaal 40 ml Patron bevatten, het is niet toegestaan om „home made” producten te gebruiken. De gebruikte producten dienen in reguliere drankhandels te verkrijgen zijn. Voor het glaswerk kan je gebruik maken van Martini/coupe, short/whisky of een longdrink/highball. In de eerste ronde mag je de technieken shaken, stieren en builden gebruiken, andere technieken zijn niet toegestaan.

Tweede voorronde en finale

Na de eerste ronde worden er 15 winnaars geselecteerd die de jury in zijn of haar bar, restaurant of hotel te bezoeken waarna er 8 mensen worden geselecteerd voor de finale op 24 november. Verder informatie over de 2de voorronde en de finale zal na de eerste ronde worden bekend gemaakt.

Wildcard

De 15 winnende recepten van de eerste voorronde zullen worden geplaatst op de Nederlandse Facebook pagina van Patrón. De cocktail met de meeste „likes” zal op 10 november bekend worden gemaakt en verdient hiermee automatisch een plek in de finale.

De prijs

Een exclusieve reis naar Mexico om Tequila van de roots te ontdekken! Waar wacht je nog op? Stuur voor 20 oktober je recept naar info@fabulousshakerboys.com

POST TAGS:

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!