Home / Nieuws  / Venuez Awards | The Winners

Venuez Awards | The Winners

sterkedrank
banner

Vorige week schreven wij al kort over de genomineerden van de Venuez Hospitality and Style Awards 2011. Deze awardshow wordt ieder jaar georganiseerd door Venuez en hierbij worden awards uitgereikt aan de meest toonaangevende spelers uit de horeca van het afgelopen jaar. Gisteravond was de uitreiking in Huis ter Duin in Noordwijk en natuurlijk willen we jullie de winnaars niet onthouden.

In de categorie cocktailbar ging Freddy’s Bar in Hotel de l’Europe in Amsterdam er met de prijs vandoor. Freddy’s versloeg hierbij de andere genomineerden namelijk, Blender, Sky Lounge en de Lobby Bar (Okura). Ook was er een award in de categorie Style Bar en die ging dit jaar naar Barrestaurant in Oudekerk aan de Amstel. Dit jaar was er ook voor het eerst een prijs voor de beste koffiebar en deze ging naar Hopper in Rotterdam.

De belangrijkste award voor ons is natuurlijk de Beste Bartender. Deze prestigieuze prijs was deze keer weggelegd voor niemand minder dan Boudewijn Mesritz. Hij liet hierbij respectievelijk Tess Posthumus en Ivar de Lange achter zich. Boudewijn is onder andere eigenaar van XO Hospitality en staat achter de bar bij Vesper in Amsterdam. Hij werd geroemd om zijn professionaliteit, kennis en skills. Door de winst van deze award, mag Boudewijn naar de internationale finale van Bols Around the World in Mei.

Wij willen alle winnaars en Boudewijn natuurlijk in het bijzonder van harte feliciteren met hun awards. Voor de volledigheid hebben we in onderstaand overzicht alle winnaars van alle categorieën nog even voor je op een rij gezet.

foto: Gino van Meenen

Beste Cocktailbar

FREDDY’S BAR (DE L’EUROPE) | AMSTERDAM

Beste Style Bar

BARRESTAURANT | OUDERKERK AAN DE AMSTEL

Beste Koffiebar

HOPPER | ROTTERDAM

Hotel Chain Design

HET ARRESTHUIS (van der Valk) | ROERMOND

Horecaprofessional

CASPER REINDERS

Hospitality Concept

JOPENKERK | HAARLEM

Techniek

LIDO CLUB (Holland Casino) | AMSTERDAM

Interior Design

LION NOIR | AMSTERDAM

Restaurant Design

MAZZO | AMSTERDAM

Hotel Concept

HOTEL MERLINDE | BREDA

Best Bartender

BOUDEWIJN MESRITZ | VESPER BAR/XO HOSPITALITY

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!