Home / Nieuws  / Sensez – The Battle of the Brand Ambassadors 2015

Sensez – The Battle of the Brand Ambassadors 2015

battle-of-the-brandambassadors
banner

De meeste bartenders hebben vast wel een keer meegedaan aan een cocktailwedstrijd, maar wat als we de mensen achter de merken mee laten doen aan een cocktailwedstrijd? Met dat idee organiseerden wij in 2014 de allereerste Battle of the Brand Ambassadors.

The Battle 2014

jury-battle-of-the-brand-ambassadors
6 Brand Ambassadors streden tegen elkaar in deze epische cocktailwedstrijd vol humor, serieuze blikken en gezonde spanning. In de jury zaten winnaars van cocktailwedstrijden van het jaar ervoor. Tess Posthumus, Ivar de Lange en Bram Kaplan mochten de belangrijke taak op zich nemen om de brand ambassadors te beoordelen op hun performance! De winnares van de allereerste Sensez Battle of the Brand Ambassadors werd Sanne Huisman (Disaronno). Naast dat ze de geweldige prijsbeker mee naar huis mocht nemen, had ze ook een jaar lang de bragging rights en internationale respect van haar collega’s wereldwijd.

Perfect Serve Barshow Amsterdam

In 2015 brengen we Sensez The Battle of the Brand Ambassadors naar de barshow die puur gericht is op de cocktail community! We zijn dan ook blij en trots dat Perfect Serve Barshow ons wilt hosten tijdens deze unieke competitie!

Datum: Dinsdag 26 mei 2015
Tijd: 15:00
Locatie: Perfect Serve Barshow Amsterdam / Competitie platform in de WesterUnie

Jury

De jury tijdens de Battle of the Brand Ambassadors zal bestaan uit bartenders die dit jaar hun eigen horecazaak hebben geopend:

Marcel van der Ben (Eigenaar Behind Bars Utrecht)
Sanne Huisman (Eigenaresse Teds Amsterdam)
Remco Babay (Eigenaar Porem Amsterdam)

De presentatie zal worden verzorgd door Sven Toering

Deelnemers Battle of the Brand Ambassadors 2015

De dappere brand ambassadors die dit jaar meedoen zijn:

David Trampe – Loopuyt gin
James Cowan – Buffalo Trace
Sebastiaan van Bokkel – Bobby’s gin
Lennart Deddens – Hooghoudt
Joost Pronk – Disaronno
Johan Kersten – Sylvius gin

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!