Home / Nieuws  / Nozem Oil

Nozem Oil

nozem-oil
banner

En dan nu weer eens even weer heel wat anders. Het festivalseizoen is inmiddels alweer in volle gang en er staan weer enkele leuke feestjes op de agenda. Tijdens één van deze festivals kun je dit jaar een eigen drankje bestellen “Een smerig lekker drankje” wordt het zelfs genoemd. Het Zwarte Cross festival is het eerste evenement met haar eigen drankje en ze hebben het Nozem Oil genoemd.

Het Zwarte Cross Festival is het grootste betaalde muziekfestival van Nederland en de grootste motorcross ter wereld. Op de 15e editie van het driedaagse festival in 2011 kwamen ruim 152.500 bezoekers af. Nu vond de organisatie het ook tijd om op dit festival haar eigen drankje te introduceren. Dit is dus Nozem Oil geworden. Het is een alcoholhoudende drank (10%) en het is een mix van energiedrank, citrusvruchten en chili.

Wij vinden het in ieder geval leuk bedacht en als het tijdens de Zwarte Cross aanslaat, dan zou het ook zo maar eens buiten het festival verkrijgbaar kunnen worden. Dit jaar vindt Het Zwarte Cross festival plaats van 20 juli tot en met 22 juli in het altijd gezellige Lichtenvoorde. Mocht er iemand van jullie naartoe gaan, neem dan even zo blikje Nozem Oil mee terug, want we ze toch wel benieuwd 😉

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!