Home / Nieuws  / Derde voorronde NK Flairbartending 2013 in Rotterdam

Derde voorronde NK Flairbartending 2013 in Rotterdam

cocktail
banner

Op zondag 25 november 2012 vindt om 15.00 bij Mad Mick’s Breakaway Café in Rotterdam de derde en tevens laatste voorronde plaats van Bols NK Flairbartending 2013.

Bij NK Flairbartending draait het om het maken van cocktails met entertainment. Daarbij krijgen de deelnemers 6 minuten om hun flair en show te tonen aan het publiek en vakjury. De run en de 3 cocktails worden beoordeeld door een deskundige vakjury die letten op smaak, originaliteit van de cocktail, bereidingstechnieken, nauwkeurigheid, flairmoves, smoothness, expressie, showmanship en originaliteit van de flairmoves. De deelnemers tot nu toe zijn: Yoran Boer, Yme Geerligs, Semme Bullinga, Boyke Joosten, Mads Voorhoeve, Andrei Talapanescu, Andre lenes, Ivo Poel, Tyron Francisca en Patrick Kacperski.

De voorronde bestaat uit een amateur ronde en een professionalsronde die wordt gehouden in 3 steden, de eerste 2 werden gehouden in Groningen en Eindhoven. De top 3 van iedere categorie in iedere stad kwalificeert zich automatisch voor het Nederlands Kampioenschap tijdens Horecava 2013 in de RAI.

Deelnemers NK Flairbartending 2013

Gekwalificeerd in Groningen

Amateurs
1. Andre Lenes
2. Bennie Bus
3. Semme Bullinga

Professionals
1. Balthazar Brey
2. Mads Voorhoeve
3. Armando Solano

Gekwalificeerd in Eindhoven

Amateurs
1. Martijn Mul

Professionals
1. Andre Lenes
2. Martijn von Piekartz
3. Yme Geerligs

POST TAGS:

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!