Home / Nieuws  / Marian Beke en Björn Kjellberg in onderwijsraad EBS

Marian Beke en Björn Kjellberg in onderwijsraad EBS

marian-beke
banner

Marian Beke (barmanager The Nightjar, London) en Björn Kjellberg (Tequila expert) gaan nauw samenwerken met de huidige raadsleden van de European Bartender School om het niveau van bartraining voor EBS studenten over de hele wereld te helpen ontdekken en te ontwikkelen.

Taken Marian en Björn

Björn zal zich vooral richten op de internationale opleiding van vier weken, de geschiedenis van sterke dranken en de opleiding van de trainers. Marian zal zich richten op de opleidingen voor gevorderden en de intensieve opleiding van topbartenders. Daarnaast gebruikt hij zijn ‘cocktailexpertise’ in de bar door klassieke cocktailrecepten te helpen herschrijven en er een EBS stempel op te drukken.

Verdubbeling raadsleden

De twee zullen nauw gaan samenwerken met de huidige onderwijsraad bestaande uit Johannes Kinch (zesvoudig Zweeds kampioen flair) en Tom Dyer (wereldkampioen flair). Door de toevoeging van Marian en Björn verdubbelt de Onderwijsraad, zowel in aantallen als in potentieel. Tom Dyer merkt op dat ‘hun niveau samen van kennis, ervaring en verbeelding grenzeloos is – iedereen is enorm enthousiast.’ Johannes Kinch voegt hieraan toe: ‘Wij kijken ernaar uit om ons niveau van onderwijs nogmaals te verhogen en te zien waar de gecombineerde inspanningen van deze fantastische raad de toekomstige studenten zullen brengen.’

foto: European Bartender School

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!