Home / Nieuws  / Lowlander Beer lanceert internationale, botanische diner serie

Lowlander Beer lanceert internationale, botanische diner serie

lowlander
banner

Lowlander organiseert een reizende serie van botanische diners op bijzondere plekken in Nederland, Engeland en daarbuiten, waarmee zij de veelzijdigheid van botanische ingrediënten vieren. Deze zintuigprikkelende avond belooft een unieke diner ervaring.

Botanicals in de hoofdrol

Nu de zomer in volle bloei is vieren we de veelzijdigheid van planten, kruiden en specerijen. We geven natuurlijke ingrediënten de hoofdrol in een serie van exclusieve, smaakvolle diners rondom het thema botanicals. Met een gelimiteerd aantal couverts is de sfeer intiem. Gasten zullen een fantastische avond beleven op unieke en ongewone
plekken: van een eetbare tuin in Het Smaakmuseum tot letterlijk aan de keukentafel van een (door New York Times
bejubelde) bewoonde kas in Rotterdam. Van de Amsterdamse Hortus Botanicus tot een lange, gedekte tafel in het wereldberoemde warenhuis Harvey Nichols Edinburg; we zoeken constant naar bijzondere plaatsen om onze horizon te
verbreden.

lowlander-7

Met lokale partners brengen we mensen samen aan een grote diner tafel. Wie een ticket weet te bemachtigen gaat genieten van een smaakvol viergangen diner, gekookt met botanische ingrediënten van het seizoen, gecombineerd met bijpassende Lowlander bieren. Elk gerecht draait om kwaliteit en Lowlanders unieke ingrediënten, smaken en verhalen – begeleid en toegelicht door een ‘ambassador’ van Lowlander Beer.

Locaties & data

Gelimiteerde tickets zijn verkrijgbaar via beer & food pairing

Het SmaakMuseum Odijk – 4, 5 & 6 augustus 2017
Greenhouse Living Rotterdam – 22, 24 & 25 augustus 2017
Harvey Nichols Edinburg / UK – herfst 2017
Kopenhagen / DK – herfst 2017
Hortus Botanicus Amsterdam – december 2017

POST TAGS:

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!