Home / Nieuws  / Justin Timberlake als limoen in Sauza 901 reclame

Justin Timberlake als limoen in Sauza 901 reclame

sauza901
banner

Dat Justin Timberlake veel talenten heeft weten de meesten wel. Zo heeft hij in een boyband gezeten, is hij een succesvol solo pop artiest en klust hij af en toe bij als acteur. Maar dat hij in de drankwereld ook succesvol kan zijn bewijst hij in het nieuwe reclamefilmpje van Sauza 901. Naast dat hij in het filmpje een limoen speelt heeft hij ook het concept bedacht.

 

In 2009 waagde Timberlake zijn eerste stap richting de drankwereld met wat destijds 901 heette. Sinds vorig jaar is Timberlake een samenwerking aangegaan met Sauza. In het filmpje is te zien hoe Justin als limoen grote successen beleefde. Maar met de komst van Sauza 901, die zo smooth is dat limoenen niet meer nodig zijn.

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!