Home / Nieuws  / De Glassology by Libbey Design Contest is terug

De Glassology by Libbey Design Contest is terug

negroni
banner

Na de revolutionaire 1e editie met als ultieme winnaar Robert Schinkel, start Libbey vanaf 8 oktober 2017 de online inschrijvingen voor de 2de editie van de designwedstrijd die niet het mixen en de spirits centraal zet, maar het glas als essentieel onderdeel van een drankje de hoofdrol op zich laat nemen.

Barprofessionals uit heel Europa, Zuid-Afrika, het Midden-Oosten, Australië en Nieuw-Zeeland strijden gedurende 8 maanden voor een plaats in de finale die in mei 2018 plaats zal vinden. Ze creëren het ultieme glaswerk om een geëvolueerde cocktailklassieker, een eigen creatie of een simpele kop koffie naar een geheel nieuw niveau te tillen.
Slechts één van de zes finalisten zal wereldwijde erkenning verdienen: het winnende ontwerp zal door Libbey in productie worden genomen en zal wereldwijd verkrijgbaar zijn. Tevens zal de winnaar als Libbey brand ambassador naar het beroemde ‘Tales of the Cocktail’ in New Orleans gaan.

De Glassology Design Contest is voor alle barprofessionals die niet alleen het beste in het glas willen serveren, maar een complete beleving neer willen zetten. Ze krijgen nu de kans om hun sporen achter te laten!

POST TAGS:

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!