Home / Nieuws  / Ghost Deer 28% bier in 6cl flesjes

Ghost Deer 28% bier in 6cl flesjes

ghost-deer
banner

Schote bierbrouwer BrewDog, de rebellen onder de bierbrouwers komt met bier met 28% alcohol in 6cl flesjes; de Ghost Deer. BrewDog kennen we al eerder van hun Tactical Nuclear Pinguin, een bier met 32 procent alcohol en de The End of History een biertje met een alcohol percentage van 55%.

De Ghost Deer is een traditioneel gefermenteerde bier, volgens eigen zeggen het sterkste biertje in zijn soort. Ze hebben gekozen voor een 6cl flesje omdat de hoeveelheid alcohol overeenkomt met een pint. De Ghost Deer 6cl fles zal beschikbaar zijn online en in verschillende bars in Groot Brittanie.

Mede eigenaar van BrewDorg James Watt zegt er het volgende over: De trend van binge drinken gaat om hoge volume, goedkoop bier die wordt geproduceerd door grote brouwerijen. Wij willen bierdrinkers juist wijzen op de kwaliteit en bierdrinkers leren dat er meer is dan goedkoop bier.

Zoals we het van BrewDog gewend zijn hebben ze weer een grappig filmpje over hun biertje.

 

POST TAGS:

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!