Home / Nieuws  / Finalisten Disaronno The Mixing Star 2013

Finalisten Disaronno The Mixing Star 2013

mixing-star-2013
banner

Na een lange dag pre-jureren zijn de 20 finalisten bekend die het tegen elkaar op gaan nemen tijdens de Nederlandse finale van The Mixing Star 2013. De inzendingen werden beoordeeld door bartender Andrew Nicholls en beverage journalist Venuez Ingmar Voerman, zij beoordeelden de inschrijvingen op creativiteit, smaak, balans en de originaliteit van de naam van de cocktail.

Nederlandse Finale

De Nederlandse finale van The Mixing Star 2013 zal plaatsvinden op 20 mei 2013 in cocktailbar Dvars te Amsterdam. Na een Masterclass van acteur Dirk Zeelenberg zullen de finalisten de jury moeten overtuigen waarom zij Nederland moeten vertegenwoordigen tijdens de Global finals van The Mixing Star die dit jaar plaats zal vinden in Amsterdam. De jury tijdens dit spektakel zal bestaan uit Disaronno Brand Ambassador UK Jonatan Ferri Abarbanel, beverage journalist Ingmar Voerman, acteur Dirk Zeelenberg en een special guest Global Mixologist.

Prijs

De winnaar van de Nederlandse finale krijgt naast de ongelofelijke ervaring van de Global Finals ook een bijrol als “de Bartender” in het nieuwe seizoen van RTL’s hit-serie, Divorce. De winnaar van de Global Finals krijgt van Disaronno ook een ervaring om nooit te vergeten. Een reis naar het film festival van Venetië alwaar hij zich als de Mixing Star zal begeven tussen de internationale sterren van het witte doek.

Finalisten The Mixing Star 2013

De finalisten van The Mixing Star 2013 in Nederland zijn in willekeurige volgorde:

Bram Kaplan – A Bar, Amsterdam
Tess Posthumus – Door74, Amsterdam
Ralf Hubbers – Demain, Nijmegen
Amilcar Goncalves – Aperitivo, Utrecht
Marco von Schukkman – Zussen, Utrecht
Rafael Henrique Insunza – Njoy, Amsterdam
Marcel van der Ben – Horeca Brigade, Utrecht
Daniel Lansbergen – Horeca Brigade, Utrecht
Mads Voorhoeve – Dvars, Amsterdam
Boudewijn Mesritz – Tales & Spirits, Amsterdam
Oscar Eastman – Dvars, Amsterdam
Anna Liebermann – Door74, Amsterdam
Ben Warren – Door74, Amsterdam
Yoel van Eer – Bridges bar, Amsterdam
Kristian Jagerman – The Butcher, Amsterdam
Anthony Hilton – Skyy bar, Amsterdam
Rudy van den Blink – Timeless, Amersfoort
David Trampe – Dr., Rotterdam
Vincent Ogink – Breakaway, Rotterdam
Lodi von Schmidt – San Ciro, Utrecht

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!