Home / Nieuws  / Disaronno Mixing Star 2013

Disaronno Mixing Star 2013

disaronno-mixingstar2015
banner

De derde editie van de global cocktail competitie Disaronno Mixing Star is inmiddels van start gegaan. Na een succesvolle eerste en tweede editie is het nu alweer tijd voor de derde editie van deze global cocktail competitie.

Treed jij in de voetsporen van topbartenders zoals George Bagos uit Griekenland die in 2010 de eerste editie won van de competitie? Hij vloog in dat zelfde jaar naar Hollywood om een rol te spelen als bartender in de Amerikaanse hitserie “How I Met Your Mother”. Ook Francesco Cione, de winnaar van de tweede editie zal binnenkort afreizen naar het hectische Mumbai om in de wereld te treden van de immens populaire Bollywood scene. In 2013 is de casting wederom geopend voor een nieuwe editie van DISARONNO MIXING STAR.

Disaronno Mixing Star is een internationale competitie die de focus legt op het creëren van de beste Disaronno cocktail. Bartenders uit 14 landen waaronder Italië, Verenigd Koninkrijk, Ierland, Duitsland, Frankrijk, Rusland, Spanje, Zweden, Finland, Oostenrijk, België, Verenigde Staten, Canada en Nederland zullen allemaal een poging wagen om de felbegeerde titel Disaronno Mixing Star te bemachtigen.

3 “Takes” om Disaronno Mixing Star 2013 te worden

Om de titel Disaronno Mixing Star 2013 te bemachtigen zijn er een aantal stappen die je moet doorlopen.
1- Online inschrijven: Schrijf je online in op www.themixingstar.com met je Disaronno Signature Cocktail geïnspireerd door een film.
2- Live Casting op een echte “movie set”: Tijdens deze live casting zullen de deelnemende bartenders hun originele Disaronno cocktail tonen op een professionele filmset en aan een professionele jury. Voor het eerst zullen de deelnemende bartenders een acteer masterclass krijgen van een professionele acteur.
3- De winnaars van de Casting zullen het tegen elkaar opnemen in de Global Final in een van de Internationale bartending hoofdsteden. De winnaar van de 2013 editie van Disaronno Mixing Star zal in de wereld treden van Cinema tijdens de 70st jaarlijkse Film Festival 2013 in Venetië waar zij hun Disaronno Signature cocktail mogen presenteren aan de celebrities op de befaamde rode loper.

Een spannende internationale competitie, de zoektocht naar de volgende grote ster, een onvergetelijke professionele kans.

… Licht! Camera! Actie! Het is tijd om de nieuwe 2013 Disaronno Mixing Star te vinden…

Schrijf je nu in op www.themixingstar.com

inschrijving sluit op 08-04-2013 12 april 2013

Bekijk hier de casting van Disaronno Mixing Star 2012 in Amsterdam:

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!