Home / Nieuws  / De Whisky Advent Kalender

De Whisky Advent Kalender

whisky-advent-kalender
banner

Je kan tegenwoordig ook een advent kalender kopen die speciaal bedoeld is voor volwassenen, namelijk de whisky advent kalender van Master of Malt.

In plaats van een stukje chocola achter elk raampje vind je bij de ‘Whisky Advent Calendar’ een 30 ml sample van een Schotse whisky achter elk van de 24 deurtjes. Een van de samples is van een 50 jaar oude single malt met een waarde van £350 per fles.

De ‘Whisky Advent Calendar’ wordt verkocht door Master of Malt uit de UK en gedistilleerd door Drinks by the Dram. De advent kalender is te koop voor ongeveer 187 euro en is alleen online verkrijgbaar bij Master of Malt

Ben je meer een gin fan? Dan is er ook een Ginvent Calendar verkrijgbaar voor ongeveer 100 euro bij Master of Malt.

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!