Home / Nieuws  / Cocktails met Tess beschikbaar eind Juni 2016

Cocktails met Tess beschikbaar eind Juni 2016

tessposthumus
banner

Iedereen die een beetje thuis is in cocktails kent Tess Posthumus. Ken je haar nog niet? Ze is de beste vrouwelijke bartender ter wereld volgens Diageo World Class (een van de meest prestigieuze cocktailwedstrijden van de wereld), ze is bartender bij de bekroonde speakeasy Door74 in Amsterdam, ze heeft een wekelijkse eigen column in Het Parool en is DE cocktailspecialist van Gall&Gall.

In maart hoorden we dat ze een boek ging uitbrengen en op 1 mei kondigde ze via haar Facebook pagina (met bubbels en vrienden) vanuit Spanje aan dat ze klaar was met het schrijven van haar boek. In haar boek ‘Cocktails met Tess’ laat ze zien dat het maken van cocktail niet ingewikkeld hoeft te zijn en dat ze goed thuis te maken zijn (Yes! We hebben onze eigen Jamie Oliver op drankgebied!). Het boek toont je de wondere wereld van de cocktail en staat vol met recepten en achtergrondinformatie van klassieke cocktails maar ook non-alcoholische cocktails.

Foto: Ming Chao voor Bar Professional

Cocktails met Tess is beschikbaar vanaf 23 juni 2016 maar is nu al te reserveren.

Pre-order Cocktails met Tess

Pre-order Cocktails met Tess

POST TAGS:

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!