Home / Nieuws  / Beleef Smaak The House of Spirits

Beleef Smaak The House of Spirits

beleef-2013-logo
banner

Op 27, 28 en 29 mei aanstaande zal tijdens het evenement Beleef Smaak The House of Spirits plaatsvinden. Beleef Smaak is de overkoepelende naam voor de evenementen Beleef Koffie | Beleef Thee, Le Village Gastronomique en The House of Spirits. Het evenement richt zich met de doelgroep, uitstraling en vooral inhoud op het midden- tot en met topsegment van de hospitality branche. De clustering van de high-end evenementen gaat volgens organisator Jeroen Verhaeg van Mijn broer & ik BV zorgen voor een prachtige cross-over van kwalitatief publiek.

Professionals

The House of Spirits richt zich in het bijzonder op professionals die werkzaam zijn in de wereld van gastvrijheid. Denk hierbij aan toonaangevende horecaondernemers, bartenders , trendwatchers, conceptontwikkelaars, consultants en toeleveranciers. In het bijzonder de top van Nederlandse horeca die meer dan gemiddeld geïnteresseerd is in het werken met gedistilleerd.

De bezoeker kan naast de stijlvolle ambience rekenen op een mooi aanbod van nationale en internationale brands die zich presenteren. Daarnaast wordt op dit moment hard gewerkt aan de inhoud van het evenement. Denk hierbij aan Masterclasses van nationale of internationale sprekers uit de branche, proeverijen en wellicht kampioenschappen.

Partners

Organisator Jeroen Verhaeg heeft binnen de spirits branche gezocht naar partners om The House of Spirits tot een succes te maken. Deze partners zijn gevonden in Albert van Beeck Calkoen van Mister Cocktail en Ming Chao van Sensez. Samen met hen is gekeken naar de opzet en uitvoering van dit nieuwe event.

“Dit doen wij niet alleen, dit doen we samen!” aldus Jeroen Verhaeg. “We willen met The House of Spirits een mooie en goede jaarlijkse traditie neerzetten voor de spirits branche in al haar facetten.”

Meer informatie is te vinden op de website van Beleef Smaak.

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!