Home / Nieuws  / APS glass & bar supply viert dit jaar haar 10 jarig bestaan

APS glass & bar supply viert dit jaar haar 10 jarig bestaan

aps
banner

Je kunt het zo gek nog niet bedenken of APS Glass & Bar Supply heeft het op voorraad of weet het voor je te vinden. De sourcekoning van de bartenders viert dit jaar haar 10 jarig bestaan, heeft een prachtige nieuwe showroom en verfrist constant haar productportfolio. Tijd om een keer stil te staan bij de leverancier van de hip & happening bars en restaurants in Nederland: APS GLASS & BAR SUPPLY.

APS Glass & Bar Supply vierde net de opening van haar nieuwe pand aan de Veemarkt 51. Een rustige locatie voor de horeca groothandel. Het nieuwe pand heeft eindelijk de langgekoesterde wens van Maartje en Bas; een prachtig grote showroom die de mogelijkheid biedt om het hele assortiment aan producten te bekijken, de echte maten te voelen en inspiratie op te doen. De officiele opening gaf klanten, vrienden en familie de mogelijkheid de locatie als eerst te aanschouwen en met elkaar te proosten op een rooskleurige samenwerking. Op deze zonnige middag werd het pand ingewijd met overheerlijke cocktails van de Bloody Mary bar, gezelligheid met de buren, verhalen over de ondernemende begindagen en een tour langs alle producten.
aps-opening

De ondernemers achter APS

APS is opgericht in 2004 door Maartje Beukers, als de Nederlandse tak van APS uit Hamburg (Duitsland). Maartje staat bekend om haar uitmuntende service en haar rappe reactiesnelheid op vragen vanuit klanten. ‘’Kwam je er om 18 uur achter dat er nog drie dozen witte wijn glazen van Libbey nodig zijn? Dezelfde avond komt er een APS scooter voorbij die de benodigde drie doosjes af komt leveren, op die scooter zat ik dan zelf.’’ aldus Maartje. “Ik vond het vooral leuk om iedereen te leren kennen en met iedereen een babbel te maken. Op die manier weet je ook waar de bartenders echt mee bezig zijn. Juist dat doen we vandaag de dag nog steeds”. In 2006 is Bas de Jong APS komen versterken in het management team. Bas was eigenaar van restaurant BRIX, waar Maartje leverancier van was. Al snel heeft Bas BRIX verkocht en sindsdien ondernemen de twee in APS met ieder hun eigen kwaliteiten.
team-aps
In de afgelopen jaren heeft APS een enorme groei doorgemaakt. Het team is van een persoon uitgegroeid naar een partner en 8 werknemers, de APSers. Het distributie netwerk is totaal geprofessionaliseerd, evenals het team van APS. Het assortiment is verbreed en wordt constant vernieuwd. Gepersonaliseerde producten, daar draait APS haar hand niet voor om. Vetvrij papier of taylormade houten planken, APS weet ze te vinden. Zelfs die unieke houtsoort die geen enkele bar heeft!

Over APS

APS Glass & Bar Supply B.V. is een groothandel voor horeca Nederland. APS heeft een groot assortiment aan barbenodigdheden, stijlvol & duurzaam glaswerk, disposables, porselein, bestek en keukenmaterialen. Het in Amsterdam gevestigde APS Glass & Bar Supply biedt niet alleen een breed assortiment van hoge kwaliteit, maar streeft ook naar de beste service. APS is opgericht in januari 2004 en bevoorraadt gerenommeerde horecazaken in Nederland. Toonaangevende zaken als Jimmy Woo in Amsterdam en NHOW in Rotterdam, maar ook de Utrechtse loungezaak Zussen en het Amsterdamse Bukowski.

POST TAGS:

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!