Home / Nieuws  / Alex Kratena en Simone Caporale lanceren P(OUR)

Alex Kratena en Simone Caporale lanceren P(OUR)

simone-alex-pour
banner

In november kondigden we al aan dat Alex Kratena en Simone Caporale Artesian verlaten. Maar wat ze na hun avontuur bij Artesian zouden doen was nog een grote mysterie. Nu is deze mysterie eindelijk onthuld. Alex en Simone lanceren P(OUR), een community voor de drankenindustrie om hiermee de community te helpen leren, delen en discussiëren om zo bartenders te ondersteunen wereldwijd.

De P(OUR) community wordt bijgestaan door Jim Meehan, Ryan Chetiyawardana, Xavier Padovani, Monica Berg en Joerg Meyer. Hierbij maken ze ook gebruik van een groep baristas, sommeliers, brouwers, distillateurs en wijnmakers. Alex en Simone opereren met een volledig financiële transparantie om verborgen agendas te voorkomen en om hun missie en focus te verzekeren voor het overdragen van kennis.

Het collectief zal elk jaar een symposium organiseren met invloedrijke bartenders en drinks professionals. De eerste P(OUR) Symposium zal plaatsvinden op 19 en 20 Juni in Parijs.

De website van P(OUR) zal worden gelanceerd op 11 mei 2016.

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!