Home / Nieuws  / Absolut Vodka verder zonder "Country of Sweden" en "Vodka"

Absolut Vodka verder zonder "Country of Sweden" en "Vodka"

absolut
banner

Absolut heeft na jaren een nieuw logo. Het nieuwe logo van Absolut bestaat niet alleen uit een nieuw lettertype, het Zweedse merk laat namelijk ook “Vodka” en “Country of Sweden” vallen. In plaats daarvan volgt er na het woord Absolut een grote “.”. Het nieuwe logo zal op alle nieuwe flessen te zien zijn.

Volgens Pernod Ricard, eigenaar van The Absolut Company zullen consumenten de veranderingen niet waarnemen maar “versterkt het de iconische status van het merk als een modern en vooruitstrevend merk”.

Anna Kamjou, global director Design Strategy bij The Absolut Company zegt: “Het merk is zo iconisch geworden dat we geen 3 regels meer nodig hebben om ons op de markt te zetten”.

Door het verwijderen van “Country of Sweden” en “Vodka” leggen we de focus op het meest belangrijke van het merk, namelijk Absolut. Het woord betekent niet alleen het perfecte en het ultieme maar het betekent ook een open einde, oneindig en het onbepaalde.

POST TAGS:

Na verschillende functies in de horeca, kwam Ming in 2002 in aanraking met cocktails. Vanaf toen was hij vaak achter de bar te vinden tot hij besloot om weer te studeren. Maar zijn horecaverleden kon hij niet laten rusten en besloot in 2009 Sensez.nl op te richten om informatie te voorzien aan de steeds groeiende bartenderscene! Naast oprichter van Sensez.nl is hij fotograaf met als specialisme horeca!